Tingene du må gjøre mens du bruker fordamperen

Tingene du må gjøre mens du bruker fordamperen

Hvis vi ikke er forsiktige, kan uønskede ting skje mens vi damper. Favorittdampen vår kan brytes og kan aldri brukes igjen, eller enda verre, den eksploderer og kan sette livet ditt og menneskene rundt deg i fare. For å redusere og forhindre en slik ulykke, må vi vite om tingene vi må gjøre mens vi bruker fordamperen. klikker du her.

1. Ikke glem å låse sikringsknappen når du beholder den eller legger den i lommen. Hvis vi glemte eller ikke låste sikringsknappen, kan den skyves ved et uhell og kan føre til at forstøveren blir brent, og vi må bruke mer penger på å erstatte den.

2. Hvis du reiser hvor som helst, spesielt hvis du skal til et fjernt sted og vil bære dampen din, ikke glem å forberede alle nødvendigheter som bomull, spoler, forstøver og det viktigste en, dens væske.

3. For å bevare dampen din og gjøre den mer holdbar, ikke glem å vedlikeholde den ved å rengjøre den med samme metode for å rengjøre den elektriske sigaretten. Du kan finne måtene å rengjøre det på internett eller bare ved å spørre andre vapers.

4. Det anbefales at du har mer enn bare ett drypp, slik at du kan bytte det ut. Den ene er til personlig bruk, og den andre er til når du deler med vennene dine, eller bare for å bruke den når den andre rengjøres.

5. Det samme gjelder batteriet, det er lurt å ha mer enn bare ett batteri. Bare i tilfelle når en av dem er tom eller bare når den andre lades opp. På denne måten kan du fortsatt bruke det mens det andre batteriet ikke er tilgjengelig eller tomt.

Vi håper denne informasjonen vil hjelpe deg å vite mer om det du må gjøre når du bruker en fordamper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.